Technik organizacji usług gastronomicznych

kierunek : Technik organizacji usług gastronomicznych
czesne : 90 zł

 

PRZEDMIOTY NAUCZANIA

  • Język angielski zawodowy
  • Ekonomika i organizacja gastronomii
  • Marketing w gastronomii
  • Rachunkowość i finanse w gastronomii
  • Zasady żywienia
  • Technologia gastronomiczna
  • Obsługa konsumenta
  • Technika pracy biurowej
  • Podstawy psychologii

 

Dodatkowo możliwość uzyskania niemieckiego certyfikatu zawodowego

 

 

PRACA

  • Hotele
  • Ośrodki wypoczynkowe
  • Przedsiębiorstwa gastronomiczne

 

Uwaga! Dla absolwentów prowadzimy bezpłatne pośrednictwo pracy

 

 

PRAKTYKA

  • Hotele
  • Ośrodki wypoczynkowe

INFORMACJE I ZAPISY

Szczegółowych informacji udzielamy w sekretariacie szkoły przy ul.Bol.Śmiałego 42/43
Sekretariat jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00 – 17.00
tel. 091 485 07 79, e-mail: ece@poczta.fm

  • Nauka trwa cztery semestry
  • Zajęcia prowadzone są w systemie zaocznym lub za pośrednictwem internetu (zajęcia praktyczne tylko stacjonarne)
  • Wymagane dokumenty:
    1. Świadectwo ukończenia szkoły średniej (oryginał lub odpis)
    2. 4 zdjęcia legitymacyjne
    3. Zaświadczenie lekarskie
    4. Przy zapisie należy wnieść opłatę 1 raty czesnego